Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » » » OMG! - Video lelaki di sambar petir 2 kali tapi masih boleh bangun.....DAHSYAT
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Wwwow..gempar video yang di upload di Youtube dimana seorang lelaki yang berjalan tiba-tiba tersambar petir halilintar hingga pingsan namun masih boleh bangun bangun, hingga selang beberapa saat setelah bangun lelaki tadi kembali berjalan, namun beberapa langkah setelah berjalan lelaki tu tadi kena sambar petir lagi hingga pingsan. Pergh..macam petir tu memang saja nak sabar lelaki tuh!!!

Photobucket

kalau korang tengok yang tompok hitam itu adalah kesan panahan petir

Korang boleh saksikan sendiri video di bawah nieh



TAOTAUAJER : Pergh..korang tengok petir tu macam ikot lelaki tu, dan dituju saja ke lelaki tuh. Namun begitu setelah di siasat video ini sebenarnya adalah rekaan semata-mata.  Sungguh tetipu kita.. tao pun tertipu sewaktu menyaksikannya kali pertama.

WOW! - Korang tengok nieh kulit seorang lelaki apabila di panah petir (4 Gambar) - HOT!

PELIK! - Hujan Ikan Di Honduras, Australia [+ Video] - HOT!
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post