TAUTAK! - Rokok Kretek Seperti GUDANG GARAM Adalah Tidak Sah? -
Home » , , , , , , » Tau tak | Kenapa amir tidak tersingkir dari Maharaja lawak?

Tau tak | Kenapa amir tidak tersingkir dari Maharaja lawak?

Written By taoslayerz on Saturday, April 23, 2011 | 9:43 AM

Amir..oh Amir..tao tau ade ramai yang ade rasa cam menyampah apabila menyaksikan Amir raja lawak berada di pentas Maharaja lawak. Siap ada yang buat page la ape la...macam-macam lah..


Photobucket

Korang nak tau tak kenapa amir masih lagi bertahan sehingga kini walaupon macam ramai penonton rasa menyampah dengan Amir nieh. korang tengokkan sedutan video nieh..



Kah kah kah...patut la..
Petikan dari tubelawak

amir mampu membuat lawak berperingkat.. orang ketiga yang menonton orang yang sedang menonton amir membuat lawak, pasti akan merasa lawak kerana melihat orang itu tidak berasa lawak

anda tidak akan rasa nak tergelak terhadap lawak amir pada kadar serta merta, tetapi kesan atau effect dari lawak amir itu mengambil masa sekurang-kurangnya seminggu ataupun sebulan..

Nak baca lebih lanjut disini

TDDMKA...haha, tau tak TDDMKA tu ape?? Baca kat sini Apa tu TDDMKA


Photobucket
SUMBER | tubelawak.blogspot.com
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger