Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » Tau tak | Kenapa amir tidak tersingkir dari Maharaja lawak?
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Amir..oh Amir..tao tau ade ramai yang ade rasa cam menyampah apabila menyaksikan Amir raja lawak berada di pentas Maharaja lawak. Siap ada yang buat page la ape la...macam-macam lah..


Photobucket

Korang nak tau tak kenapa amir masih lagi bertahan sehingga kini walaupon macam ramai penonton rasa menyampah dengan Amir nieh. korang tengokkan sedutan video nieh..



Kah kah kah...patut la..
Petikan dari tubelawak

amir mampu membuat lawak berperingkat.. orang ketiga yang menonton orang yang sedang menonton amir membuat lawak, pasti akan merasa lawak kerana melihat orang itu tidak berasa lawak

anda tidak akan rasa nak tergelak terhadap lawak amir pada kadar serta merta, tetapi kesan atau effect dari lawak amir itu mengambil masa sekurang-kurangnya seminggu ataupun sebulan..

Nak baca lebih lanjut disini

TDDMKA...haha, tau tak TDDMKA tu ape?? Baca kat sini Apa tu TDDMKA


Photobucket
SUMBER | tubelawak.blogspot.com
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com