TIPS! - Apa yang harus korang tahu tentang ini sebelum beli laptop!

Omg | Mahasiswa di belasah mencuri tabung duit masjid

Adoyai...memang cari sakit la mamat nieh, dah tau mencuri tu salah nieh kan lagi mencuri duit tabung masjid tyme orang tengah solat.

Photobucket

Seorang mahasiswa di salah satu perguruan tinggi swasta di Banda Aceh, tertangkap sewaktu tengah mencuri wang dari kotak tabungan amal di Masjid Baitussalihin, Ule Kareng, Banda Aceh, Selasa lepas(12/4).

Akibatnya dibelasah dengan penduduk tatapi nasib baik la ade polis (pak polisi) datang mengamankan kejadian belasah tersebut..kalau tak confrm mati dikejekan gan penduduk tuh.

Dia mencuri kotak tu sewaktu orang tengah solat zohor berjemaah di masjid tersebut,' sewaktu orang mengerjakan solat, pelaku tersebut mengcongkel tabung duit masjid tersebut menggunakan besi.

Kalau korang nak tau, tujuannya mencuri adalah untuk membayar yuran pelajarannya sebab terdesak tiada duit kata nya.

Photobucket
SUMBER | Media Indonesia.com
.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info