Adblock is enabled

Kami telah mengesan bahawa anda menggunakan Adblock pada pelayar web anda. Sila PAUSE Adblock anda atau DONT'T RUN IN THIS PAGE hanya pada 'BLOG TAOTAUAJER' ini dan RELOAD semula laman ini untuk menyembunyikan ini. Terima kasih.

No popup. We promise!

TERIMA KASIH ATAS KEREJASAMA ANDA

Omg | Mahasiswa di belasah mencuri tabung duit masjid

Adoyai...memang cari sakit la mamat nieh, dah tau mencuri tu salah nieh kan lagi mencuri duit tabung masjid tyme orang tengah solat.

Photobucket

Seorang mahasiswa di salah satu perguruan tinggi swasta di Banda Aceh, tertangkap sewaktu tengah mencuri wang dari kotak tabungan amal di Masjid Baitussalihin, Ule Kareng, Banda Aceh, Selasa lepas(12/4).

Akibatnya dibelasah dengan penduduk tatapi nasib baik la ade polis (pak polisi) datang mengamankan kejadian belasah tersebut..kalau tak confrm mati dikejekan gan penduduk tuh.

Dia mencuri kotak tu sewaktu orang tengah solat zohor berjemaah di masjid tersebut,' sewaktu orang mengerjakan solat, pelaku tersebut mengcongkel tabung duit masjid tersebut menggunakan besi.

Kalau korang nak tau, tujuannya mencuri adalah untuk membayar yuran pelajarannya sebab terdesak tiada duit kata nya.

Photobucket
SUMBER | Media Indonesia.com
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com
 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info