SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah
Home » , , , , , , » Omg | Mahasiswa di belasah mencuri tabung duit masjid

Omg | Mahasiswa di belasah mencuri tabung duit masjid

Written By taoslayerz on Friday, April 15, 2011 | 9:18 AM

Adoyai...memang cari sakit la mamat nieh, dah tau mencuri tu salah nieh kan lagi mencuri duit tabung masjid tyme orang tengah solat.

Photobucket

Seorang mahasiswa di salah satu perguruan tinggi swasta di Banda Aceh, tertangkap sewaktu tengah mencuri wang dari kotak tabungan amal di Masjid Baitussalihin, Ule Kareng, Banda Aceh, Selasa lepas(12/4).

Akibatnya dibelasah dengan penduduk tatapi nasib baik la ade polis (pak polisi) datang mengamankan kejadian belasah tersebut..kalau tak confrm mati dikejekan gan penduduk tuh.

Dia mencuri kotak tu sewaktu orang tengah solat zohor berjemaah di masjid tersebut,' sewaktu orang mengerjakan solat, pelaku tersebut mengcongkel tabung duit masjid tersebut menggunakan besi.

Kalau korang nak tau, tujuannya mencuri adalah untuk membayar yuran pelajarannya sebab terdesak tiada duit kata nya.

Photobucket
SUMBER | Media Indonesia.com
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger