Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » » » Awas | Tao tak suka makan tauhu anda suka??
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Tauhu korang tau ape tu tauhu kan .. tauhu adalah sejenis makanan yang agak popular di malaysia. And semestinya korang penah makan tauhu, sekurang-kurang nya seumur hidup sekali mesti penah cuba la.

Tao tak suka makan tauhu sebab rasanya, tao tak berape gemar. Macam mana bagi korang tauhu tu best ker??


korang tau makan jer tapi korang penah tak terpikir macam mana tauhu itu dibuat??
Bukan senang tau deorang nak buat tauhu tue sebenarnya...

KAH KAH KAH !!
Sabo jer la..

berbogel...arhh memang ak tak ley terima..tapi nie bukan kat malaysia yer, pihak jakim perlulah memantau tahap ke Halal lan makanan di Negara kita ini.

Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post