Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » Aneh | Mengunakan laptop dengan sebaiknya
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Laptop mungkin adalah satu teknologi yang penting dan mungkin tidak penting bagi sesetengah pihak. Mari kita lihatkan idea-idea bijak menggunakan laptop dengan sebaik-baiknya. Bijak sungguh deorang nie...mungkin tidak tercapai akal korang semua.

Photobucket
Sambil menunggu ketibaan train bukak laptop dulu...

Photobucket
Memang keras laptop ku..

Photobucket
Uji kekuatan kaki anda...mana lagi power

Photobucket
Anda lupa bawak jangka lukis di sekolah..

Photobucket
Guna laptop lagi bagus bang! tidak mencalarkan cermin anda. confrm

Photobucket
Mahalkan rumah burung ku..

Photobucket
Vavi lalat.. amik kau!!

Photobucket
Pakai laptop lagi best..luas sket aku nak pukul bola nieh..

Photobucket
Mane la penyodok sampah aku nieh...nasib baik berguna gak laptop nieh.

Photobucket
Facelaptop....waa bestnye

Photobucket


Photobucket
Hureey...

Photobucket
Laluan alternatif..

Photobucket
Lapar-lapar boleh gak masak telur kat hostel...

Photobucket
Huh..senang sket aku nak berfacebook

macam-macam la deorang nieh dengan idea-idea yang pelik...hehe

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post