Adblock is enabled

Kami telah mengesan bahawa anda menggunakan Adblock pada pelayar web anda. Sila PAUSE Adblock anda atau DONT'T RUN IN THIS PAGE hanya pada 'BLOG TAOTAUAJER' ini dan RELOAD semula laman ini untuk menyembunyikan ini. Terima kasih.

No popup. We promise!

TERIMA KASIH ATAS KEREJASAMA ANDA

Wow! - Adegan Hulk dalam Iron Man??


Adegan Hulk dalam Iron Man?? Mesti korang tak perasankan... ade sebenarnya

Sewaktu dalam adegan Iron Man 2, walaupon tidak la jelas tetapi adegan Hulk benar-benar ada.
Cuba tenggokkan gambar dibawah nieh.


Selepas si Tony Stark tu berjumpa dengan Nick Fury di basenye SHIELD kan ada paparan telivisyen LCD dye kat situh. Kat tv tue ada disiarkan berita tentang insiden di Universiti Culver. Dan pembaca berita tersebut adalah cina.

Photobucket

Insiden di Culver University itu sebenarnya adalah pada waktu Hulk yang diserang sengan kumpulan tentera Jeneral Ross. Di bawah ini adalah gambar adegan tersebut.

ini adalah adegan setelah Hulk diserang

Yang tidak asing sekali adalah, repoter cina tersebut yang melaporkan setelah kejadian seperti gambar diatas. Kemungkinan besar ini adalah siaran langsung, so dengan ituboleh dikatakan set insiden di Culver Universiti adalah berlaku pada akhir adegan filem Iron Man 2.

Sungguh bijak deorang... mungkin ini adalah salah satu teknik dimana pada masa hadapan cerita Hulk dan Iron man akan digabungkan.. sape tahu. Kita nantikan kemunculan Iron Man 3 pada 2013 ( haha lambat lagi la gile )

Dan yang menariknya, Marvel adalah berusaha untuk membuat Continuity dan referens ke dalam filem/karakter dalam setiap filem-filemnya dan sehingga menjadi satu konsep/storyline yang besar iaitu:

Marvel Movie Universe..hahaa

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com
 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info