Breaking

Thursday, October 16, 2014

HOT! - Gambar Anggota Polis Cun Pula Jadi VIRAL

TAOTAUAJER - Kalau sebelum ini gambar cikgu sekolah berkebaya cun melecun menjadi bualan hangat di media sosial kini beredar pulak gambar seorang anggota polis cun pulak bak artis korea.


Tidak diketahui pula, di dalam polis ada anggota secantik ini. Sudah pasti ramai anak-anak muda yang masih solo berlumba-lumba nak try menambat hati gadis secantik ni, siapa tak nak, boleh jadi bakal bini. Dan juga pastinya ramai anak-anak muda yang masih solo berlumba-lumba untuk menyertai anggota polis saat melihat gambar ini.


Kalau berminat sertai polis tak apa, jangan berangan pula kena berkas dengan anggota ini. Comel pula bila anggota ini, duduk seperti itu pegang pistol pula.

Anggota Polis wanita yang dikatakan paling viral dalam internet kerana kecantikan dan keayuaan gadis comel ini, tidak diketahui sumber gambar ini datangnya dari mana tetapi ia telah pun meletup di internet.

Mungkin anggapan orang lain berbeza, Anggota Polis bukan bekerja hanya tangkap penjenayah, tetapi mungkin gais ayu ini hanya buat kerja-kerja di pejabat je, siapa tahu..?


 TAOTAUAJER : Anggota polis wanita ni memang ayu la, cuba korang lihat bila anggota polis wanita ini duduk sambil tengok pistol, macam nak makan pistol tu je.   

Adbox