Breaking

Sunday, February 6, 2011

SUBHANALLAH! - Molekul air berubah apabila dibacakan Ayat Suci Al-Quran (14 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Pernah tak korang terfikir bahawa hanya manusia saja yang boleh menunjukan perasaan? Korang tahu tak sebenarnya air juga mempunyai perasaan.


Jawapannya, ia air mempunyai perasaan dimana Dr Masaru Emoto dari Jepun telah meneliti selok belok tentang air.Ini adalah bentuk molekul Kristal Air Zam Zam, rangkaian heksagonalnya sangat indah, cemerlang berkilau dan penuh warna berkilau ketika dibacakan ayat suci.


Dengan menggunakan mikroskop canggih dengan kemampuan photografi yang power. Doktor ini telah menemukan bagaimana perasaan air ketika sebelum membaca doa dan setelah membaca doa.

Sebelum dibacakan doa, ekspresi air kelihatan kontras, seperti air yang tercemar dan apabila dibacakan doa bentuknya akan menjadi sangat indah bagaikan kepingan salji yang sedang jatuh, dan ia kelihatan sedang menyukai sesuatu yang telah kita ucapkan, iaitu doa kita.Gambar molekul air sebelum dan selepas dibacakan doa

Oleh itu, kita telah disarankan supaya membaca doa sebelum meminum air. Kerana denga begitu ekspresi air akan berubah menjadi indah dan pastinya makan lebih membaka kebaikan kepada kita yang meminumnya.

Molekul air yang indah ketika dibacakan doa


Molekul air yang indah ketika dibacakan Ayat suci


Ketika dimainkan music symphony Mozard, Kristal muncul berbentuk bunga


Apabila dimainkan music metal...molekul tersebut pecah


Saat disebutkan 'war' kepada kristal air ( sebelah kiri), maka bentuk kristal 'peace' (kanan) pecah.


Setelah itu ditunjukkan pula kata " Malaikat": terbentuk rantai dengan kristal hexagonal yang indah ( gambar kiri ) dan apabila ditunjukan kata " Syaitan"' kristal terbentuk buruk dengan bebola api ditengah ( gambar kanan ).


Subhanallah kebesaran Allah

TAOTAUAJER - Kalau anda sakit perut cuba korang bacakan ayat suci dan dengan niat minum...insyallah kesakitan perut tersebut akan berkurangan, tao dah cuba dah -  Koleksi Miracles of Allah Almighty

Adbox