TIPS! - PELUANG TERAKHIR: Bowling PERCUMA khas bagi mereka yang menggunakan Samsung!

Wow | 24:7 band K-pop pertama Malaysia WWWOW !!

Band 'K'-Pop yang bernama 24:7 adalah yang pertama di Malaysia..wow, agak membanggakan jugak sepertinya industri muzik berkembang.

Tao ingat la, ini mesti nak cari market terbaru di sebabkan rakyat malaysia terutamanya sekali gadis-gadis dan awek-awek cun..hehe, sudah mula minat/addicted dengan filem-filem korea dimana hero-hero ataupon pelakon-pelakonya yang kacak dan cantik. Selain itu disebabkan KPOP ni semakin famous di Malaysia, so ramai la yang cuba nak menjadi seperti Super Junior la, SNSD la, 2 PM la dan lain-lain lagi

Wah tayang dada nampak tuh

Kalau korang nak tau, kat malaysia nieh baru-baru nieh jer dah ada dua kumpulan yang baru timbul dengan idea K-pop iaitu kumpulan 24/7 dan jugak kumpulan Gula-gula
( sweet-sweet ?? hrmm )

KUMPULAN 24:7

Mereka mendakwa bahawanya mereka ini adalah band pertama K-pop di Malaysia, deorang nieh dari malaysia jer, kenapa tak buat M-pop ker...haha. Ok..ok..kenape name kumpulan ini 24:7 ?? tao pelik la jugak 24 Jam dalam 7 hari seminggu ker??


Tapi...haa tapi yang agak menyedihkan kenapa macam gay?? huk3..korang tengok la sendiri ...

Nie betul - betul tiru korea

Hye..tunjuk dada mendada ker??

Ape keh nieh?? sume nak tayang body

Okay..kte tengok Sugar si Gula-gula pulak

Si gula-gula nie pulak same jugak nak cuba nasib menjadi kumpulan K-pop Malaysia, dengan diangotai oleh 6 orang yang cun-cun dan agak seksi mengiurkan peminat.

Korang lihat la sendiri gelagat gediks deorang nieh

Hai si gadis....gedikz

Uit..yang hujung tu tonggek menonggek la pulak..owh gambar di atas pon same tonggek gak.

Ala-ala macam nieh la kot deorang nak follow

Kumpulan SNSD

Tao bukan la nak kondem ker ape..cam kumpulan 24:7 tuh, elok-elok la berpakaian toh nie tunjuk body mendada tak pakai baju..ape kes? Kasi pompuan tergoda ek...

Tao just bagi tau jer...ramai yang tak suka kumpulan nieh..hehe siap ade Facebook page untuk Anti 24: 7 nieh.

Photobucket



Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info