Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » DAHSYAT! - Hanya kerana PULAU rakyat China Menghancurkan barangan Jepun (20 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Serangan ke atas beberapa kereta buatan Jepun dan kedai serta restoran yang berkaitan dengan Jepun habis di rosakkan dan di hancurkan ini semua di sebabkan oleh ketidakpuasan hati penduduk berhubungan pembelian tiga kepulauan kecil oleh kerajaan Jepun.Gugusan pulau berkenaan dikenali sebagai Diaoyu di China dan Senkaku di Jepun.


tunjuk perasaan yang berlaku di berpuluh-puluh buah bandar di negara berkenaan merosakkan kereta buatan Jepun dan kedai.

Saksikan lagi gambar-gambar keganasan china terhadap barangan buatan jepun
Disebabkan sebuah pulau yg dinamakan pulau diaoyu..satu banner yg tertulis tokey kedai akan bagi potongan 15 percent pada setiap pelanggan yg menjerit pulau diaoyu milik china..diskaun akan jadi 20 percent jika pelanggan itu menjerit jepun tu pun milik china juga..restoran sushi milik orang jepun yg berjaya dihancurkan..jelas tertulis pelancong jepun tidak akan dilayan.


kereta berjenama dah bernombor pendaftaran jepun dipecahkan dan bangunan pemilik jepun dibakar..
protes bertukar menjadi ganas..

 

akak ni cuba menyelamatkan kereta jenama jepun nya dari dihancurkan..akak yg sorang ni pulak tak boleh buat apa selain dari selamatkan nyawa sambil melihat kereta kesayangan nya dibaraikan..


TAOTAUAJER : Kerana pulau habis semua barangan jepun di rosakkan, kesian juga kepada yang menjadi mangsa keadaan apabila kenderaan mereka dirosakkan dan di musnahkan di hadapan mata sendiri. .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post