Breaking

Monday, October 14, 2013

NGERI! - Tulang Muka Wanita Ini Hancur Ditolak Polis Ke Kerusi Konkrit [VIDEO]

TAOTAUAJER - Dahsyat, satu rakaman video CCTV di dalam balai polis telah bocor dan menunjukkan seorang wanita telah ditolak dan terhantuk di kerusi konkrit yang mencederakan mukanya.


Rakaman video seorang wanita di Chicago yang ditolak seorang anggota polis sehingga mukanya tersembam pada konkrit di lokap nyata mengejutkan ramai pihak. 

Video tersebut dikeluarkan oleh peguam yang mewakili Feuerstein yang ingin mengambil tindakan undang-undang ke atas pegawai yang melakukan perbuatan itu terhadapnya.Kejadian itu bermula apabila wanita itu ditahan pihak polis atas kesalahan memandu di bawah pengaruh alkohol.

Melalui rakaman itu, Feuerstein yang pada mulanya berada di dalam lokap itu dibawa keluar.Bagaimanapun, pegawai tersebut dilihat menarik wanita itu masuk semula ke dalam lokap sebelum menolaknya kuat sehingga tersembam ke bangku konkrit itu.


Feuerstein dilihat terbaring dengan darah di atas lantai sebelum beberapa pihak polis memberi bantuan perubatan ke atasnya.Menurut peguamnya, wanita itu mengaku bersalah atas kesalahan alkoholnya, namun kini menfailkan pula dakwaan ke atas pegawai yang mendatangkan kecederaan terhadapnya.


Wanita itu, Cassandra Feuerstein, 47, mengalami keretakan tulang di bahagian muka dan terpaksa menjalani pembedahan untuk memperbetulkan semula struktur tersebut. Menurut doktor, tulang mukanya tidak dapt diperbetulkan dan perlu diganti dengan plate titanium.

Saksikan VIDEO di bawah inisumber : Mynewshub

TAOTAUAJER : Giller la ganas polis kat sana... tak pasal-pasal perempuan nie cedera. Korang bayangkan kalau tiba-tiba orang tolak dari belakang and then tersembam muka atas konkrit .. perghhhhh seriau. - Koleksi Ngeri!
Adbox