Breaking

Monday, February 25, 2013

ANEH! - Batu Misteri penghisap rokok di China (3 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Batu yang ditemukan oleh warga China bernama Luo Yuanshui dari Provinsi Fujian, sangat aneh. Batu itu boleh menghisap rokok sama seperti manusia.


Pada awalnya, penduduk menyangka bahawa batu berwarna coklat dengan bentuk yang tidak terstruktur itu adalah bongkahan batu biasa.
Namun batu itu boleh menghisap rokok hingga habis selama lima minit. Luo sempat cuba memberikan batu itu beberapa rokok yang dihidupkan dan ukuran yang berbeza. Dan batu seberat 2.2 kilogram itu terus menghisapnya hingga habis.Lelaki China itu menemukan batu perokok itu di Gunung Shangyou. Lou sendiri mengaku tidak sedar menemukan batu itu kerana dirinya hanya ingin mencari lubang untuk meletak rokoknya buat sementara. Luo tak sedar memasukkan puntung rokoknya ke sebuah batu dan rokoknya mendadak habis seperti sedang dihisap. Luo mendemonstrasikan kehebatan batu itu di depan penduduk lainnya. Para penduduk yang mengunjungi kediaman Luo juga terkejut dengan keanehan batu misteri itu.

SUMBER: Dailymail

TAOTAUAJER : Sememangnyer aneh dan misteri batu ini, bagaimana ia boleh menghisap rokok yang diletakkan pada batu tersebut. Apakah batu tersebut benar-benar hidup atau sememangnya terdapat satu sifat dimana batu tersebut menyedut udara ? ia memang misteri - Koleksi Kejadian Pelik dan Luar Biasa

Adbox