Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » BIAR BETUL! - Untuk menjadi Pilot ketiak harus di Cium ? (3 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post


TAOTAUAJER - Biar betul Ketiak dicium sebagai salah satu keperluan untuk menjadi seorang juruterbang? Apa yang diperlukan untuk menjadi seorang juruterbang? Anda mungkin mengatakan penglihatan jelas, kesihatan baik dan mampu berbahasa Inggeris, tetapi nampaknya itu bukan ciri diperlukan oleh satu syarikat penerbangan China. Lain pula ceritanya di China apabila ketiak busuk tak boleh jadi pilot.


Syarikat Penerbangan Hainan memerlukan calon juruterbang tidak mempunyai bau badan. Syarikat itu mencetuskan kontroversi selepas menetapkan syarat tiada bau badan langsung kepada calon juruterbang.


Dalam temuduganya, staf syarikat akan datang dekat dengan calon juruterbang dan menghidu ketiak sekiranya ada bau yang tidak menyenangkan.Seorang calon yang ditolak permohonannya berkata, “Saya lulus semua ujian kecuali bau ketiak.”

Pegawai syarikat mendakwa, staf di pesawat sentiasa berinteraksi dengan orang ramai. Penumpang tidak mahu berurusan dengan seseorang yang mempunyai bau badan terutama pekerja yang bekerja dalam pesawat.

TAOTAUAJER : Bijak jugak deorang buat macam nie supaya pilot-pilot deorang yang segak tu tidak berbau busuk. Tapi buat pengatahuan korang bau badan adalah berpunya dari cara permakanan kita dan juga emosi kita. Ini bermakna selepas dari ujian ini belum tentu pilot-pilot ini sentiasa bebas dari bau badan. Amacam betul tak ape tau kata? - Koleksi Pelik dan Unik 

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post