Breaking

Thursday, October 4, 2012

MISTERI! - Google Map Tangkap Gambar UFO Di Texas (2 Gambar)

TAOTAUAJER - Google Map Tangkap Gambar UFO Di Texas? Biar betul? Ufo adalah antara objek misteri yang menjadi tanda tanya sama ada ia benar terdapatnya alien wujud di dunia ini. Sepertimana yang banyak tersebar seperti video dan gambar-gambar ufo dirakamkan dan ada juga yang menjumpai bangkai alien di Russia.


Objek terbang tidak dapat dikenal pasti (UFO) di dua kawasan berbeza di Texas telah dapat dilihat menerusi aplikasi Google Maps sehingga mencetuskan persoalan mengenai kesahihannya.


Difahamkan, objek misteri berwarna merah sedang berlegar-legar itu dapat di Jacksonville di Texas dan Sky City Casino Hotel di Acoma Pueblo di New Mexico.

Beberapa pihak membuat andaian bahawa objek tersebut mungkin terhasil daripada tindak balas lampu kilat kamera atau pantulan cermin dari restoran berhampiran.

Wartawan stesen KLTV-TV, Jamey Boyum berkata, tiada penduduk yang mendakwa mereka ada melihat objek pelik di Jacksonville walaupun ia dapat dilihat dengan jelas menerusi aplikasi Google Street View itu.

"Kami telah menghubungi Google tetapi mereka belum memberi sebarang maklum balas," katanya. -MailOnline

SUMBER : SH

TAOTAUAJER : Ia satu penampakan seperti objek ufo, cuba korang bayangkan ia sebenarnya sedang mengalami proses halimunan...tipu jer. hehe. Tao lihat ia seakan-akan fenomena yang terakam di indonesia dimana Kota Bandung di gemparkan dengan cahaya aneh berbentuk Objek seperti mata bercahaya merah berjaya di rakamkan. - Koleksi X-file misteri dunia

Adbox