Breaking

Friday, June 8, 2012

GEMPAR! - VIDEO UFO dirakamkan berlegar di langit RUSSIA ( 3 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Mengemparkan apabila objek yang tidak dikenali iaitu UFO berlegar-legar di ruang angkasa dilihat dari seluruh Timur Tengah dan sebahagian Rusia.


Pada Jun 6, 2012 - Bentuk lingkaran pelik dirakamkan di ruang udara dari seluruh Timur Tengah dan bahagian Rusia. Kejadian ini juga telah dirakamkan pada tahun 2009 di Norway, Russia, Australia, dan China, tetapi hari ini ia dilihat semula.

Ikuti penjelasan di bawah ini dan saksikan video di bawah ini.....

Sebelum itu tao ingin menekankan dimana term 'UFO' bukan bermaksud ianya Alien tetapi Unidentified Flying Object dimana bermaksud Objek terbang yang tidak dikenali, set minda korang jangan fikir yang bukan-bukan.


Lampu bercahaya yang dilaporkan di langit Israel sekitar 8:45 pm Khamis nampaknya adalah hasil daripada ujian peluru berpandu balistik (intercontinental ballistic missile) gagal oleh tentera Rusia, menurut anggaran.

Beratus-ratus rakyat Israel di seluruh negara membanjiri panggilan hotline polis ,petang Khamis dengan laporan objek terbang yang tidak dikenali di langit negara tersebut.

Khamis kemudian, agensi berita Rusia Novosti memetik Kementerian Pertahanan di Moscow, yang mengesahkan bahawa peluru berpandu tersebut adalah ujian tembakan dari rantau Astrakhan di tengah-tengah Rusia. Jejak cahaya yang kelihatan di Israel juga telah dilaporkan di Armenia, Turki, Cyprus, Lubnan, Jordan dan negara-negara lain di rantau ini.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh Kementerian Pertahanan Rusia, kru milik kepada bahagian peluru berpandu strategik tentera berjaya menguji dan melepaskan peluru berpandu balistik pada 9:39 pm, masa Moscow.

Pengerusi Persatuan Israel Astronomi Dr Yigal Pat El berkata bahawa ianya agak pelik berkemungkinan bahawa objek terbang yang tidak dikenali yang dilaporkan oleh penduduk di seluruh negara tersebut adalah ujian peluru berpandu balistik. "Ia kemungkinan besar berputar akibat lar dari kawalan dan sisa-sisa  bahan api adalah apa yang terlihat.

Ia mencecah ketinggian 200-300 kilometer dan itulah mengapa ia dilihat dari lokasi yang begitu banyak," katanya kepada Ynet."Kami melihat jejak cahaya  besar yang bergerak dari tempat yang jauh di langit," Dorit dari utara Israel yang dilaporkan sebelum ini. "Kita tidak dapat melihat sumber cahaya. Ia adalah satu pemandangan yang luar biasa.

 Keperihatinan rakyat di Armenia dan Lubnanmembuat panggilan ke balai polis tempatan mereka selepas melihat cahaya luar biasa yang berlegar-legar di ruang udara negara mereka. Salah seorang rakyat Lubnan dilaporkan melihat cahaya di langit dan sebagai tindak balas Amerika web-surfer berkata ia mungkin menjadi satu ujian ketenteraan. - Sumber Ynet

Saksikan video rakaman ini...

TAOTAUAJER : Kalau korang nak tau, kalau  lalat masuk dalam minuman korang itu pon boleh dikatakan UFO.. caye tak?? sebab UFO = Unidentified Floating Object .. hehee , bebaskan diri anda dari di selubungi  misteri. Tapi tak tak boleh nak kata gak sebab berkemungkinan di Alam semestar yang luas dan tidak kita terjelajah ini mungkin bukan kita sahaja makhluk yang di cipta oleh Allah. (pendapat tao la)
Adbox