Breaking

Wednesday, November 30, 2011

GEMPAR! - Fan FB Jep Sepah telah di hack dan ramai telah ditipu

TAOTAUAJER - Jep Sepah , sape yang tak kenal salah seorang dari Juara Maharaja Lawak kan. Disini tao ada satu berita tergempar buat fan Jep sepah! Tao telah diberitahu bahawa Fb fan untuk Jep Sepah telah di hack dan si hacker tersebut menyamar diri nya sebagai Jep Sepah tanpa diketahui dan ramai telah ditipu.


Asalnya account facebook tersebut adalah untuk jep beberapa orang admin berhubung secara direct kepada jep tetapi dalam beberapa bulan yang lepas group admin jep dan grup hackers bertarung bagi mendapatkan account tersebut dan setakat ini account tersebut masih di kawal oleh hackers tersebut.

Member tao yang telah contact jep dan tag pada profil tao

Photobucket


Manakala motif account tersebut di godam masil lagi kurang jelas dan tidak dapat dipastikan kenapa samaada terdapat rasa tidak puas hati atau pon terdapat hasrat yang tidak baik terhadap seseorang itu.

Ini dia acc fb jep yang telah di godam

Photobucket

Buat masa ini penggodam tersebut masih lagi menyamar menjadi jep dan masih lagi dan terus membohonh fan jep. Kepada korang yang baca nih tolong share kerana masih ramai yang belum tau.Member tao telah berbual dengan jep malahan jeb sediri tidak perasan akan account fb tersebut telah di godam.

NEW UPDATES

Acc Fb tersebut telah dipulangkan hak miliknya setelah beberapa jam tao menulis post ini...

PhotobucketINILAH SUMBERNYA

.
Adbox