Breaking

Monday, July 18, 2011

OMG! | Seorang Ibu cuba jual anaknyer di eBay

Owh..Memang..Giller OMG! ape nak jadi anak sendiri sanggup nak dijualkan kepada orang lain. Apa nak jadi dengan dunia ini apabila seorang ibu sudah hilang akal dan sifat keibuan terhadap anak nyer? Yang hebatnyer siap sell kat eBay pulak tuh.


SYDNEY – Seorang wanita dari Victoria, Australia, diselidiki setelah ketahuan kalau dia berniat untuk menjual dua anaknya yang masih kecil di internet, kepada penawar tertinggi.

Pihak polis minggu lalu dipanggil ketika seseorang di eBay menawarkan dua orang anak untuk dijual.

Wanita yang tidak disebutkan namanya tersebut menjual putra serta putrinya, yang masih berusia di bawah 10 tahun, kepada penawar tertinggi di eBay.

Ketika polis menyiasatnya, wanita tersebut mengatakan kepada mereka bahawa dia hanya bergurau Namun Bill Muehlenberg dari Family Council wilayah Victoria, mengatakan bahawa yang hendak wanita tersebut lakukan adalah serius.

“Anak-anak di usia ini, masih berusaha mencari identiti mereka. Tindakan penjualan anak ini jelas akan berimpak negatif pada pencarian identiti diri mereka serta orang tua mereka,” ujar Muehlenberg.

Juru cakap pihak polis mengatakan bahawa kenya masih diselidiki. Wanita itu sendiri masih berusaha melepaskan diri dari tuduhan tersebut.

Ape nak jadi dengan dunia nieh !!


Photobucket
SUMBER | ABC NEWS
Adbox