Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

TAOTAUAJER - Seperti sebelum ini tao ada tunjukkan diamana sungai yang mengalir tiba-tiba membeku (LINK) tapi pernah tak korang terfikir dimana lautan pantai yang tiba-tiba membeku pulak? Siap ade ombak bagai. Inilah Fenomena pelik yang berlaku di Pakistan.Kerana dengan kehendak Allah segalanya boleh terjadi.


Walaubagaimanapun terdapat sumber mengatakan ini ialah lautan di Constanta, Romania di mana airnya adalah campuran air masin dan air tawar. Suhu disana sangat rendah sehingga sebahagian dari lautan tersebut membeku. Jom kita tengok kejadian pelik laut misteri yang membuka secara tiba-tiba ini.

- - - - - -
TAOTAUAJER - Sebuah jenis dadah baru telah menjadi trend di kalangan para penagih dadah di Rusia. Dadah jenis ini biasa disebut sebagai Krokodil (buaya). Dadah ini mempunyai kesan yang sangat mengerikan dan mematikan, yang akan memamah kulit, daging dan tulang dari para penggunanya.


Krokodil termasuk jenis desomorphine, sebuah sintetik opioid yang lebih berbahaya daripada heroin. Ubat terlarang ini dibuat melalui beberapa siri reaksi kimia dan campuran beberapa bahan saraf yang lain.
- - - - -
TAOTAUAJER - Sebelum ini kita mash tertanya-tanya akan adakah air di Marikh? Kini saintis telah menemui satu bukti dimana terdapat aliran air di permukaan marikh.

GAMBAR yang disiarkan Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas Kebangsaan kelmarin menunjukkan batu-batu yang dipercayai pernah dihanyutkan air deras di planet Marikh.

- - - - - -
TAOTAUJER - Dikatakan belian adalah teman baik bagi wanita dibawa ke tahap lebih tinggi apabila di jadikan pakaian dan terus menjadikan pakaian paling mahal di dunia.


Pakaian yang mempesonakan, yang menerima ulasan bercampur-campur daripada penonton di Ukraine Fashion Show, diselaputi dengan 50 berlian dua karat hitam dengan berat £ 29 mengejutkan (13kg).

- - - -
TAOTAUAJER - Agak aneh cara perubatan ini dimana tengkorak ratu cantik disimpan di dalam perut. Bekas ratu cantik menjalani pembedahan luar biasa apabila suku daripada tengkoraknya dipotong dan disimpan dalam perut sementara menanti kecederaan parah di kepalanya sembuh.


Pakar bedah menyimpan bahagian belakang tengkorak Jamie Hilton itu dalam perutnya bagi memastikan ia kekal bebas daripada pencemaran kuman dan mendapat khasiat sewajarnya ketika menunggu bengkak di otaknya surut. Apabila ibu kepada tiga anak itu sedar daripada pembedahan, dia mendapati ada benjolan besar dan keras di perutnya.

- - -
TAOTAUAJER - Seekor ular kecil berkepala dua ditemui oleh sebuah keluarga di rumah mereka di sini, kira-kira tiga minggu lalu. Ular ini sungguh unik kebiasaannya ular bercabang kepala dua ini lain pula ceritanya apabila depan dan belakang ular tersebut adalah kepala.


Agensi berita Fox Carolina melaporkan, ular tersebut mempunyai masing-masing satu kepala yang boleh berfungsi di setiap hujung badan, yang turut dilengkapi dua mata dan lidah.

Saksikan Video di bawah ini...
- - - - - - - -
TAOTAUAJER - Bayi Berwajah Dua Dan Empat Mata | Kalau sebelum ini tao ade tunjuk kat korang bayi pelik yang lahir dengan tiada tengkuk dan berkaki seperti kambing (LINK) lain pula ceritanya di New Delhi, india digemparkan dengan kelahiran seorang bayi yang mempunyai 2 wajah dan 4 mata.


Lali, demikian nama bayi tersebut, dilahirkan oleh seorang wanita yang tinggal di daerah Uttar Pradesh, yang jaraknya kira-kira 50 km di utara New Delhi.

Saksikan video di bawah ini...
- - - -
TAOTAUAJER - Lagi produk dari China dimana udara segar dalam tin. Bukan rahsia lagi bahawa China terkenal akan masalah pencemaran udaranya. Sementara pemerintah nampaknya tutup mata untuk menanganinya, jutawan Chen Guangbiao bertindak dengan caranya yang unik.

udara segar dalam kemasan tin

Lelaki yang senang dipanggil 'Brother Biao' ini menjual udara segar dalam kemasan tin seharga USD 0,80. Udara tin ini kemudian diberi jenama "Chen Guangbiao: Nice Guy" dan dipasarkan di beberapa kawasan di China seperti Jinggang Mountain, daerah Jiangxi, dan beberapa daerah minoriti Taiwan. Udara segar yang ditinkan berasal dari berbagai wilayah di China dan Taiwan.

Teruja dengan bentuk udara dalam tin itu? Ini dia produknya!
- - - - - -
TAOTAUAJER - Memang gila bintang pop Jerman terkenai ini bertindak pelik kerana melakukan perkara tidak masuk akal selepas mengahwini sebiji nenas miliknya. Bintang pop Jerman, Ramma Damma, menimbulkan kontroversi selepas berkahwin dengan sebiji nenas miliknya di Gretna Green, Scotland.


Difahamkan, Ramma telah membelanjakan RM40 untuk melamar nenas berkenaan yang kemudiannya diberi nama Tippi.
- - - - -
TAOTAUAJER - 'Bagel Head' Trend bengkak dahi menjadi kegilaan di Jepun. Dimana satu siri baru televisyen mendedahkan trend aneh masyarakat Jepun untuk ‘membengkakkan dahi.’ dan membentuk seperti donut. 


Penampilan luar biasa itu yang dihasilkan menerusi suntikan air bergaram (saline) pada dahi, kemudian menekan pada tengah kawasan yang membengkak dengan ibu jari, menjadi kegilaan terbaru dalam senario pengubasuaian tubuh yang dilakukan secara sulit di negara mata hari terbit itu.

Lagi gambar di bawah ini....
- - - - - - - -
TAOTAUAJER - Lelaki Ini Merangkak 1000 Meter Mohon Ampun Isteri! Ketika diri sedang angau bercinta, apa sahaja perkara sanggup dilakukan untuk meraih kasih pasangan masing-masing.


Dalam proses bercinta, itu ini sanggup dilakukan. Sanggup berjumpa walaupun duduk berjauhan pun ada rela yang buat. Lepas berkahwin, ramai yang berkata pasangan akan berubah perangai atau tabiat sedikit demi sedikit. Tetapi tidak bagi seorang lelaki yang tidak dikenali di China.

Kerana berasa sangat bersalah terhadap isterinya, dia sanggup melakukan tindakan yang boleh dianggap kurang waras oleh orang ramai di China.
- - - - - -
TAOTAUAJER - Mengapakah Lantai Masjidil Haram Tidak Panas? Mungkin ada di antara kita pernah mengujungi Masjidil Haram sama ada bagi menunaikan ibadah haji mahupun ibadah umrah. Namun bagi yang berpengalaman ke sana, mungkin tertanya-tanya mengapakah lantai di Masjidil Haram tidak panas sedangkan cuaca pada ketika itu benar-benar panas sehingga mencecah lebih 40 darjah.


Melakukan tawaf (mengelilingi Kaabah) di malam dan siang hari memang berbeza. Jika malam hari, cuaca cukup sejuk. Oleh itu, orang sekitar Mekkah jika ingin melakukan umrah biasanya dilakukan pada malam hari.

- - - - -
TAOTAUAJER - Apabila seorang ibu dua anak menggigit sandwic ayam yang dicampur dengan bakon dan salad yang dibeli dari sebuah pasar raya Tesco, dia menelan sesuatu yang tidak dijangkanya.


Katie Crabtree terkejut mendapati binatang berbulu, seekor tikus, di dalam snek prabungkus yang dibelinya dari rangkaian pasaraya itu di Stockport.
- - - - -
TAOTAUAJER - Belum lepas dengan aura video Oppa Gangnam Style milik PSY yang heboh di dunia maya, sekarang datang lagi promadona baru. Kali ini bukan artis Korea atau penyanyi Rap, melainkan seekor kucing dengan mata juling yang kini sedang menjadi buah pembicaraan di dunia maya.


Nama kucing itu adalah Spangles, pemiliknya Mary Buchanan seorang mahasiswi yang tinggal di Spartanburg, South California.

- - - -
TAOTAUJER - Para pengguna kereta api bawah tanah New York, Amerika Serikat (AS), tercengang dengan aksi seorang wanita berkulit hitam yang buang air kecil dan mandi di dalam kereta api.


Dalam sebuah rakaman video yang tersebar di dunia maya, memperlihatkan wanita itu bersama dengan seorang rakannya tengah berdiri di dalam sebuah kereta api bawah tanah yang tengah dipenuhi oleh penumpang.

Saksikan video di bawah ini....
- - - - - - -
TAOTAUJER - Jangan mudah merasa rendah diri jika kamu termasuk dalam kategori lelaki berbadan gemuk. Ini kerana kebanyakan lelaki yang memiliki badan agak berisi, gempal, atau gemuk dikatakan lebih setia jika dibandingkan dengan lelaki berbadan kurus dan sederhana. Ia berdasarkan kajian yang dilakukan oleh sebuah pertubuhan di Jerman baru-baru ini.


Soal selidik tersebut yang dilakukan terhadap 1000 orang lelaki Jerman berusia antara 31-69 tahun. Setiap responden ditanyakan soalan tentang tarikan mereka terhadap seksual. 
- - - -
TAOTAUAJERKebanyakan kanak-kanak diberitahu untuk makan sayur-sayuran, jika mereka mahu membesar sehingga menjadi besar dan kuat. Tapi lain pula ceritanya di China Budak 7 tahun begitu kuat dia sudah boleh tarik kereta bersama-sama, membawa ayahnya dan mengangkat guni besar gandum dan diletakkan atas bahunya.


Tali di lilit sekeliling dirinya untuk tarik van seberat 1,85 tan sepanjang jalan, ramai yang terkejut . Dia boleh membawa bapanya, yang mempunyai berat lebih daripada 90kg - hampir dua kali ganda berat badan sendiri dan budak kecil itu membawa beg 40kg gandum dan beg 100kg simen, membuktikan dia Strongman.

- - - - - -
TAOTAUAJER - Mungkin korang anggap ia satu bahan kelakar tapi ia benar dimana Mujahidin Syria berperang Style Angry Bird menggunakan lastik.


Korang saksikan video di bawah ini macamana deorang menggunakkan lastik ini....

- - - - - - -
TAOTAUAJER - Kejadian aneh apabila bayi lahir dengan kaki kambing dan tiada tengkuk tersiar dari berita terbaru dari Jigawa,utara barat Nigeria di mana seorang wanita didakwa telah melahirkan makhluk dibawah - bayi tanpa leher jelas dan dengan kaki kambingnya.


Menurut sumber cerita ini, wanita itu dikatakan telah mengeluh nasib beliau kerana ini adalah kali keempat dia melahirkan makhluk aneh seperti ini.

- - - - - -
TAOTAUAJER - Penzina Dihukum Tembak Dikhalayak Ramai di Yaman dimana Yehya Hussein al-Raghwah bekerja sebagai tukang gunting rambut telah didapati bersalah merogol dan kemudian membunuh budak lelaki berusia 11 tahun Hamdi al-Kabas yang datang ke kedai gunting rambut beliau untuk menggunting rambut untuk Hari Raya.



Tahu la apa jenis kaedah soal siasat polis menggunakan di Yaman, tetapi Yehya Hussein al-Raghwah mengaku untuk merogol dan membunuh budak berusia 11 tahun.

Saksikan gambar-gambar pelaksanaan ini di Yaman di bawah ini.
- - - - - -
TAOTAUAJER - Haaa.. nie adalah buku yanh hanya ada di Malaysia, kalau hari tu di Indonesia heboh dengan buku sekolah yang ada gambar artis porno dialam nyer. Lain pula di Malaysia apabila gambar wajah perdana menteri terpampang di muka hadapan buku tulis dengan brand " Buku latihan 1 Malaysia" 


- - - -
TAOTAUAJER - Ramai pembeli iPhone 5 kecewa setelah memiliki smartphone terbaru Apple tersebut. Macamana tak kecewa, setelah berdiri selama berjam-jam untuk mendapatkan smartphone terbaru tersebut dan mendapati bahawa iPhone yang mereka beli itu sudah tergores dan bercalar semenjak di dalam kotak lagi


Para pembeli yang puas mengeluh tentang goresan terutama dekat penanda antena pada sisi butang atau berada dekat dengan screen.
- - - -
TAOTAUAJER - Satu kemalangan dahsyat telah berlaku di hadapan Mydin Ayer Keroh petang tadi. Melibatkan 2 buah kereta, 3 lori serta 4 motosikal. Setakat ini meragut 5 nyawa.


- - -
TAOTAUAJER - Pada hari Sabtu (19/3/2011) telah tersiar dari BlackBerry Messenger(BBM), mengenai cara pencegahan kanser payudara. Dalam BBM tersebut mengatakan kanser payudara boleh dicegah jika terus payudara dihisap oleh pasangannya.


Dalam BBM tersebut, data tersebut diambil dari situs berita internasional BBC dan Jabatan Kesihatan dari Britain. Berikut isi BBM untuk mencegah kanser payudara dengan cara menghisap.

- - - - - -
TOTAUAJER - Sama ada korang merokok atau tidak, tentu  korang  biasa melihat simbol-simbol yang sangat popular pada kotak rokok iaitu lambang singa. Walaupun jenama rokok itu tak sama dan dikeluarkan oleh syarikat yang berbeza, ia tetap mengandungi lambang singa.


Singa adalah spesis binatang ciptaan Allah dan ia memiliki ciri-ciri kehebatan dan keagungan tersendiri dalam dunia haiwan sehingga layak digelar raja segala binatang.

Tetapi kenapa ia begitu penting dalam industri tembakau sehingga gambar haiwan ini ada pada hampir semua kotak rokok. Apa istimewa sangat singa-singa ini?
- - - - -
TAOTAUAJER - Dunia pendidikan di Indonesia kembali dibuat resah apabila gambar pelakon lucah porno terkenal Maria Ozawa atau di kenali Miyabi terdapat di dalam buku latihan pelajar sekolah menengah di negara tersebut.


Pihak berkuasa Indonesia semalam melakukan siasatan mengenai bagaimana gambar pelakon lucah Jepun, Maria Ozawa dicetak pada buku latihan pelajar sekolah menengah di negara ini.

Saksikan gambar di bawah ini buku latihan yang mengandungi maria ozawa.

- - - - - -
TAOTAUAJER - Emma Cahill, 19. gadis British dengan ketinggian 195 cm (6 kaki 5) mempunyai saiz kasut AS 15 (yang merupakan saiz 14 di UK dan saiz 50 di Eropah). Beliau berpendapat bahawa kakinya mungkin yang terbesar di Eropah di rekodkan, jadi ia adalah "hampir mustahil" untuk mencari kasut yang sesuai. Emma membeli kebanyakan kasut beliau di sebuah kedai khusus di Jerman di mana mereka kos kira-kira $ 160 untuk sepasang.


Mungkin ini akan menjadi satu rekod perempuan dengan kaki paling bersar di eropah nanti lihat la gambar-gambar di bawah ini perbezaan kaki emma dengan kaki seorang wanita yang normal.
- - - - -
TAOTAUAJER - Seorang wanita merantai anaknya yang sakit mental dalam sebuah bilik sejak 21 tahun lalu dengan sebahagain besar masanya hanya terlantar di katil.


Menurut media, Hong Chunlin terpaksa dirantai dan dikurung di rumahnya apabila dia mula menjadi ganas dan sukar dikawal.

- - - -
TAOTAUAJER - Nampaknya pergaduhan dan dendam antara dua syarikat pengeluar gadjet yakni Samsung dan Apple semakin hari semakin parah. Kalau sebelum ini samsung telah pun siarkan   iklan poster yang kontroversi perli iPhone "It doesn't take a genius" kali ini samsung lancarkan pula iklan televisyen perlekeh iPhone 5.


Terbaru, ia tampil pula dengan iklan televisyen memperlekehkan Apple dan para peminatnya yang sanggup berkhemah di kawasan kedai yang menjual produk iPhone 5.

Saksikan Video Samsung hentam Aopple di bawah ini...
- - - - - - - - -
TAOTAUAJER - PSY rapper Korea Selatan rapper mempunyai alasan yang baru untuk bermegah: Dia akan memecahkan Guinness World Record.The rekod penyimpanan kuasa diumumkan pagi Jumaat dimana Gangnam Style psy memecahkan rekod untuk "“Most Likes on YouTube” dengan 2141758.


Gangnam Style ini memecahkan rekod sebelumnya yang milik LMFAO’s Party Rock Anthem (1,574,963), Justin’s Bieber’s Baby (1,327,147) dan Adele’s Rolling in the deep (1,245,641). (Ia juga harus diperhatikan bahawa hit psy menghampiri dengan 100,000 dislike.) Gangnam juga telah mencapai sehingga 227,000,000 views, walaupun ia tidak tersenarai dalam senarai 30 video yang paling ramai dilihat di YouTube .
- - -
TAOTAUAJER - Berita paling hot dan paling membuatkan umat islam marah apabila baru-baru ini tersebarnya video yang menghina Nabi Muhammad S.A.W ke seluruh dunia oleh puak-puak Yahudi ini, kemudian tidak lama selepas itu puak Yahudi ini  terpaksa berhadapan dengan apa yang umat Islam di dunia rasai selepas turut dihina dalam sebuah iklan.


Sebuah syarikat pembuat pil membuatkan puak Yahudi Kalau nak tengok apa rupa iklan yang sebabkan Yahudi ni marah, meh usha kat bawah ni..

Gambar mengerikan mangsa kem tahanan rejim Nazi adalah mimpi buruk bagi sebahagian besar kaum Yahudi.

Namun, gambaran mengerikan itu justeru menjadi bahan jenaka sebuah surat kabar Estonia dengan menjadikannya sebuah iklan. Tidak hairanlah, iklan ini mengundang kemarahan banyak orang, terutama kaum Yahudi.

Iklan itu sendiri mempromosikan pil diet yang memaparkan sejumlah lelaki kelaparan dengan lokasi di kem mematikan terbesar di Jerman itu. Dalam iklan itu, terpampang tulisan,''Satu, Dua, Tiga, pil pelangsing Dr Mengele sangat berkesan untuk anda! Tak ada lagi orang gemuk di Buchenwald!"

Reaksi paling keras datang dari organisasi Yahudi. Mereka mengecam iklan di Eesti Ekspress yang diletakkan di bahagian jenaka surat khabar itu. ''Iklan ini amat mengelirukan dengan mengorbankan jutaan mangsa korban Nazi,'' ungkap Efraim Zuroff dari Pusat Simon Wiesenthal, Jerusalem.

Alla Jakobson, jurucakap komuniti Yahudi Estonia, berkata, insiden itu menunjukkan masyarakat Estonia mengalami masalah besar dalam moral dan nilai etika.

TAOTAUAJER : Amekau... baru dye rasa amacam apa yang umat Islam di dunia rasai selepas turut dihina.


- - - -
TAOTAUAJER -  Inilah dikatakan kecacatan bukan penghalang dimana seorang cikgu disekolah menengah Ohio.Gannon, Seorang wanita yang dilahirkan dengan tiada tangan membuktikan kepada anak-anak mereka boleh mencapai apa sahaja yang mereka mahu - dengan mengajar mereka dengan kakinya.


Mary Gannon, seorang guru sains yang dilahirkan tanpa tangan, mengajar pelajar menggunakan kakinya

- - -
TAOTAUAJER - Pengemis di China di letakkan dalam sangkar di dalam satu festival bagi menggelakkan daripada mengganggu orang ramai di festival tersebut. Pengemis di festival kaum agama di selatan China tersebut diperintahkan untuk tinggal di dalam sangkar yang telah dibina, atau dihalau daripada kawasan tersebut.


Lihatlah pengemis-pengemis yang di letakkan di dalam sangkar seperti binatang... kesian jugak melihatnya.
- - -
TAOTAUAJER - Penyanyi Nur Shahila Amir Amzah atau Shila Amzah, 22, berjaya mengharumkan nama negara dengan menjuarai pertandingan Asian Wave 2012 yang berlangsung di Shanghai, China bermula jam 8.30 malam tadi.


Dengan kejayaan itu, Shila berjaya menewaskan 5 finalis daripada negara China, Korea Selatan, Singapura, Thailand dan India.

Saksikan video Shila Amzah berjaya memukau juri dengan membawakan 3 lagu iaitu Gemilang (Jaclyn Victor), Grenade (Bruno Mars) dan sebuah lagu Mandarin di bawah ini....

- - - - -
TAOTAUAJER - Sepertimana yang kita tahu baru-baru ini Apple telah mengeluarkan Produk iPhone 5 yang agak mengecewakan bagi peminat iPhone. Setelah ketiadaan Steve Jobs seakan iPhone tidak mengalami banyak perubahan yang di impikan oleh peminat.


Samsung tak perlu menunggu lama untuk 'menyerang' produk terbaru daripada Apple. Dengan kempen iklan 'It doesn't take a genius - the next big thing is already here', Samsung secara terang-terangan mempersenda iPhone 5 keluaran Apple dengan membandingkan ciri-ciri kedua-dua telefon pintar paling mendapat perhatian di dunia ketika ini.
- - - - - -
TAOTAUAJER - Kesian.. Binatang-binatang ini pasti akan terkejut jika mereka boleh melihat diri mereka sekarang. Sebelum ini ade kucing yang telah di ubahsuai menjadi cat copter yang di kecam orang ramai akan penganayaan haiwan yang sudah mati.


Kali ini terdapat haiwan yang diregangkan, disumbat, yang ditarik mukanya untuk dibuat menjadi perabot, gambar ini menunjukkan apa yang berlaku apabila Taksidermi dengan cara yang salah oleh orang-orang mengangap ia lucu.

Ini adalah set terbaru imej yang telah diposkan di laman Facebook yang dinamakan "Badly Stuffed Animals" , yang telah 'dilike' hampir 45,000 kali.

- - - -
TAOTAUAJER - Sekumpulan nelayan di Cordoba, Argentina menemui seekor ikan bermata tiga berhampiran Loji Janakuasa Nuklear. Ikan pelik itu juga dikenali sebagai ikan serigala tiga mata kerana rupanya yang seakan-akan serigala. Di bawah merupakan gambar pelik ikan serigala yang mungkin bermutasi sehingga mendapat tiga mata.


“Pada masa itu agak gelap dan kami langsung tidak perasan mengenai ikan pelik tersebut. Tetapi kemudian kami melihatnya dengan lampu suluh dan nampak dengan jelas ikan itu mempunyai mata ketiga dan berwajah pelik.”

- - - -
TAOTAUAJER - iPhone 5 baru jer di lancarkan minggu lepas dah keluar pulak aksesori handphone iPhone 5 yang eksklusif. Inilah Casing iPhone 5 Bernilai RM300 Ribu! Orang zaman sekarang sanggup berhabisan wang ringgit demi minat kepada sesuatu benda yang di anggap eksklusif dan mahal ini.



Sanggupkah korang membelanjakan RM300 ribu semata-mata untuk membeli casing telefon bimbit kesayangan anda?
- - - -
TAOTAUAJER - Aktivis Taiwan mengahwinkan 70 ekor "cacing tanah bertuah" di dalam upacara perkahwinan rumit dalam usaha untuk meningkatkan kesedaran mengenai alam sekitar dan masalah hakisan tanah. 


Sejumlah 70 cacing tanah dikahwinkan pada majlis perkahwinan besar-besaran di selatan Taiwan dalam usaha untuk meningkatkan kesedaran mengenai alam sekitar dan masalah hakisan tanah, kata pihak penganjur.

- - - - -
TAOTAUAJER - Serangan ke atas beberapa kereta buatan Jepun dan kedai serta restoran yang berkaitan dengan Jepun habis di rosakkan dan di hancurkan ini semua di sebabkan oleh ketidakpuasan hati penduduk berhubungan pembelian tiga kepulauan kecil oleh kerajaan Jepun.Gugusan pulau berkenaan dikenali sebagai Diaoyu di China dan Senkaku di Jepun.


tunjuk perasaan yang berlaku di berpuluh-puluh buah bandar di negara berkenaan merosakkan kereta buatan Jepun dan kedai.

Saksikan lagi gambar-gambar keganasan china terhadap barangan buatan jepun
Disebabkan sebuah pulau yg dinamakan pulau diaoyu..
- - - - - - - -
TAOTAUAJER - Gempar di China seorang lelaki membawa motorsikal diselamatkan oleh lembaga putih yang dikatakan hampir dilanggar oleh trak lori yang laju dipersimpangan. Dan video ini direkod oleh cctv jalan dan didapati ada lembaga putih yang cuba menyelamatkan lelaki tersebut dari kemalangan itu.


Jom kita saksikan video di bawah ini.. ia kelihatan seperti the flash

- - - - -
TAOTAUAJER - Inilah kebangangan pencipta tandas ini apabila pengguna tandas di Manhattan Hotel dapat di lihat orang ramai dari luarTandas ini hanya di tingkat 13 di Standard Hotel, Manhattan.Orang ramai yang lalu lalalng boleh tengok orang ramai yang buang air di dalam tandas ini.


Kebanyakkan pengguna yang menggunakan tandas tersebut tiada amaran tentang tandas yang digunakan boleh dilihat dari luar. Tiada papan tanda diluar tandas lutsinar tersebut dan kelihatan orang ramai di bawah juga sedang mengambil gambar pengguna tandas tersebut.
- - - - - -
TAOTAUAJER - Kebiasaannya Jackie Chan menempuhi cabaran yang hebat dengan aksi-aksi yang membawa kematian tapi kali ini lain Jackie Chan mempunyai cabaran yang lebih besar di tangannya.


Jackie Chan yang berusia 58tahun seorang pelakon dan juga stunt man telah ditugaskan untuk menyelamatkan kesopanan Yao Xingtong selepas pelakon Cina tersebut melangkah keluar dengan pakaian yang jarang dan dengan tidak berbaju dalam. Ini menyebabkan payudara aktres tersebut terlihat secara tidak langsung dari pakaian tersebut

Saksikan gambar di bawah ini....
- - - - - - - - - -
TAOTAUAJER - Kejam gadis dipukul, ditampar & digunting rambut rambutnya di uploadkan kedalam Youtube. Gadis baju merah telah ditampar, dipukul dan rambutnya digunting oleh sekumpulan gadis lain. Kejadian dikatakan berlaku di Felda Adela, Kota Tinggi.


Apalah agaknya yang awek-awek di atas ni marah sangat sanggup membelasah kawan mereka ‘kow-kow’.

korang saksikan video penuh di bawah ini....
- - - - - -

TAOTAUAJER - Ciptaan Allah itu sememangnya indah. Jika di dunia dilihat indah dan cantik, bagaimana pula keindahan di dalam syurga nanti. Menyentuh bab keindahan ini, terdapat satu tempat yang unik dimana  menyerupai permukaan yang halus dan unik otak manusia apabila dari pandangan atas udara iaitu paya di pantai East Anglia.


Gambar dari udara kawasan paya air masin di Abbotts Hall Farm, berhampiran Colchester, Essex
- - - - - - -
TAOTAUAJER - Ini yang berlaku di Oklahoma apabila seorang wanita terkurung di dalam sebuah peti sejuk yang besar dan wanita tersebut ditemui masih hidup walaupun selepas empat hari.


Theresa Christian, 59, sebelum itu dilaporkan hilang oleh anaknya pada Sabtu, namun dia ditemui anaknya pada hari Khamis.

- - - - - -
TAOTAUAJER - Seorang penunggang motosikal yang dikenakan saman membayar saman tersebut dengan cara yang berbeza iaitu dengan 137 origami babi yang di buat dari wang 1 dolar.


Nampaknyer lelaki ini mempunyai idea seperti mana yang di khabar anginkan pihak Samsung membayar  Apple dengan 1Billion duit syiling. Kerana ketidak puasan hati nya terhadap saman trafik yang diterimanya beliau menggunakan cara bodoh ini untuk membayar kepada pihak polis.
- - - - -