Adblock is enabled

Kami telah mengesan bahawa anda menggunakan Adblock pada pelayar web anda. Sila PAUSE Adblock anda atau DONT'T RUN IN THIS PAGE hanya pada 'BLOG TAOTAUAJER' ini dan RELOAD semula laman ini untuk menyembunyikan ini. Terima kasih.

No popup. We promise!

TERIMA KASIH ATAS KEREJASAMA ANDA

KEJAM ! - Nak tengok bagaimana kulit ular sawa ditanggalkan? (10 Gambar)

TAOTAUAJER - Deorang membunuh ular sawa untuk mengambil kulit nya untuk di buat kasut, beg tangan, dan macam-macam lagi. Kesemua nyer hanya lah untuk fesyen dan juga perubatan macam kat china ada jual sosej ular kering untuk tujuan perubatan.

 

Saksikan gambar-gambar pemprosesan menaggalkan kulit ular sawa di bawah ini...



















Akhirnya kulit ular tersebut dikeringkan sebelum diproses


SUMBER | neeshu.com

TAOTAUAJER : Ngerikan kita lihat kulit ular tersebut di siat.. bukan seekor dua tapi banyak tu.. kesemuanya  untuk fesyen untuk di buat kasut, beg tangan, dan macam-macam lagi dan juga perubatan 

OMG! - Sosej Kering Ular Sawa Dijual Di China (3 Gambar) - Photobucket

Wow! - Sepasang Ular Sawa hisap rokok sekotak setiap hari - Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com
 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info