TIPS! - 5 Perkara Mungkin Korang Taktau Berlaku Pada Kopi Sebelum Anda Minum-
Home » , , , » KEJAM ! - Nak tengok bagaimana kulit ular sawa ditanggalkan? (10 Gambar)

KEJAM ! - Nak tengok bagaimana kulit ular sawa ditanggalkan? (10 Gambar)

Written By taoslayerz on Wednesday, March 7, 2012 | 12:08 PM

TAOTAUAJER - Deorang membunuh ular sawa untuk mengambil kulit nya untuk di buat kasut, beg tangan, dan macam-macam lagi. Kesemua nyer hanya lah untuk fesyen dan juga perubatan macam kat china ada jual sosej ular kering untuk tujuan perubatan.

 

Saksikan gambar-gambar pemprosesan menaggalkan kulit ular sawa di bawah ini...



















Akhirnya kulit ular tersebut dikeringkan sebelum diproses


SUMBER | neeshu.com

TAOTAUAJER : Ngerikan kita lihat kulit ular tersebut di siat.. bukan seekor dua tapi banyak tu.. kesemuanya  untuk fesyen untuk di buat kasut, beg tangan, dan macam-macam lagi dan juga perubatan 

OMG! - Sosej Kering Ular Sawa Dijual Di China (3 Gambar) - Photobucket

Wow! - Sepasang Ular Sawa hisap rokok sekotak setiap hari - Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger