SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah

KEJAM ! - Nak tengok bagaimana kulit ular sawa ditanggalkan? (10 Gambar)

TAOTAUAJER - Deorang membunuh ular sawa untuk mengambil kulit nya untuk di buat kasut, beg tangan, dan macam-macam lagi. Kesemua nyer hanya lah untuk fesyen dan juga perubatan macam kat china ada jual sosej ular kering untuk tujuan perubatan.

 

Saksikan gambar-gambar pemprosesan menaggalkan kulit ular sawa di bawah ini...



















Akhirnya kulit ular tersebut dikeringkan sebelum diproses


SUMBER | neeshu.com

TAOTAUAJER : Ngerikan kita lihat kulit ular tersebut di siat.. bukan seekor dua tapi banyak tu.. kesemuanya  untuk fesyen untuk di buat kasut, beg tangan, dan macam-macam lagi dan juga perubatan 

OMG! - Sosej Kering Ular Sawa Dijual Di China (3 Gambar) - Photobucket

Wow! - Sepasang Ular Sawa hisap rokok sekotak setiap hari - Photobucket
.
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template By Catatan Info