TIPS! - Apa yang harus korang tahu tentang ini sebelum beli laptop!

DiGi WWWOW | Vote TAOTAUAJER serangan terakhir


Akhirnya setelah 6 bulan Taotauajer berkecimpung dalam dunia blogger dan juga setelah 2 bulan meregisterkan blog ini dalam DiGiWWWOW award. Setelah 2 bulan berjuang mempromosikan blog ini nampaknyer membuahkan hasil dari satu tangga ke satu tangga blog tao naik.

Tao ingin mengucapkan terima kasih tidak terhingga kepada mereka yang vote tao, tao tau ade yang hari-hari vote tao tanpa di paksa dan juga ada yang vote apabila tao suruh..heheee, ada juga yang bekerjasama tolong menolong vote.



Tapi tao tau, agak byk menyusahkan korang jugak sebab nk suruh korang vote hari-hari sampai lebam...dah la susah nak link kan dengan facebook la pastu nak kna tulis balik perkataan CAPTCHA tu la and the bru tekan vote. Leceh kan... kesian korang ..hehee

Photobucket

But to all voters tao, Ini permintaan terakhir buat hari ini LASS CALL tao nak mintak korang vote buat hari terakhir pertandingan ini. Buat pengatahuan korang, dengan vote-vote korang tu blog tao dah melonjak naik ke RANK 12 buat masa ini. Mungkin dengan sikit jer lagi sokongan anda tao akan dapat jejak TOP 10, tak dapat no 1 pon tak pe la bukan senang nak fight dengan blog serius tuh..hehee TOP LOL kot~

Pape pon all the best...jom serangan terakhir malam ini. VOTE FOR TAOTAUAJER

JOM UNDI TAO SEKARANG SERANGAN TERAKHIR!

KLIK GAMBAR DI BAWAH INI UNTUK UNDI


SOKONGAN ANDA DIHARGAI

~CONTEST TAMAT SUDA~

Photobucket
.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info