SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah

Hot | Gaya Fesyen Jepun yang terlampau ...wwwow !!


TOATAUAJER - Huuuuh.....Di jepun Fashion tidak asing sekali di gemari anak muda, tak terkecuali jugak yang sudah berumur. Memang pelik sungguh deorang nieh..

Agak keterlaluan sungguh pakaian deorang nieh...WWWOW !!



Seluar jeans dengan rekaan G-string, pelik kan...memang ini pelik, sape la yang reka nieh..



Nie lagi lah dahsyat pulak...

Nie mak cik ke nenek ker ape tah...nie macam mmg tak tau nak kate ape...belakang dah macam nieh depan tak tau la pulak dah kategori separuh bogel da nieh.

Nasib baik tak de macam nie kat malaysia, ini kalau ade agak-agak korang ape yang jadi?? nie pon kat malaysia dah kecoh dengan kumpulan Kpop yang muncul dengan perangai pelik-pelik deorang tuh. Setakat ini telah ada 2 kumpulan yang bercirikan K-POP di Malaysia iaitu kumpulan 24/7 dan kumpulan Gula-Gula.



Photobucket

.
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template By Catatan Info